wiiscrubber isn't working for me

Discussion in 'Wii - Hacking' started by graeme122, Nov 17, 2009.

Nov 17, 2009
  1. graeme122
    OP

    Newcomer graeme122 Advanced Member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    84
    Location:
    United kingdom
    Country:
    United Kingdom
    Ok id start up wiiscrubber and yes i'v done the key.bin thing, Then i'd click load ISO then once it's loaded i'd press scrub. After it's done scrubbing i right click the ISO i just scrubbed and click add to archive and set the rar settings to as i wish, once it's finished the winrar thing it's just the same size 4.37 GB. So can anyone tell me what i'v done wrong.
     
  2. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    When done as described I cant see any user error here, which OS do you use? Win XP, 7, Vista?

    I´d scrubbed some ISOs too but I didnt modify rar settings, I just let them as they were. It compressed fine.
     
  3. graeme122
    OP

    Newcomer graeme122 Advanced Member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    84
    Location:
    United kingdom
    Country:
    United Kingdom
    I'm using windows 7. Do i need to right click partition 1 or something and click shrink partition or something.
     
  4. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Did you set a compression level in WinRAR?
     
  5. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    No, just click scrub and let the prog create the scrubbed ISO, then use winrar and select the "add to (nameofthegame).rar" option.


    Worked fine on XP, maybe 7 is not compatible with Wiiscrubber?
     
  6. graeme122
    OP

    Newcomer graeme122 Advanced Member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    84
    Location:
    United kingdom
    Country:
    United Kingdom

    How do i set a compression level
     

Share This Page