1. ferjero989

    OP ferjero989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Panama
    i havent turned on my wii in a while. i got bootmi and priiloader.
    i even formated the wii and reapplied the softmod.
    im still getting the same msg.
    no additional channels or saves (i formated the wii)
    whats going on? is there a way to clean the nand and start over? is there an app i can use to just browse the FS and maybe delete anything i dont "recognize"
     
  2. ferjero989

    OP ferjero989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Panama
    update, ran any title deleter.. cant find anything weird:
    under system titles, there are a bunch of IOS
    others are either empty or just system channels (photo, news, forecast, etc)
     
  3. ignare

    ignare GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    The wii's hard drive is puny and wimpy.
     
  4. ferjero989

    OP ferjero989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Panama
    is it possible that after all these years, the wii NAND just "broke" which is why he is reporting to be full?
     
  5. ignare

    ignare GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    Sorry, I'm not sure. Does this have anything to do with NAND backups? Or does it not even let you load bootmii?
     
  6. ferjero989

    OP ferjero989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Panama
    i can load bootmi and priiloader if needed
    i can launch the homebrew channel from bootmi. btw, bootmii says NAND FS USAGE: 36.8%

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i opened my nand backup.. and it says 189.62Mib
     
  7. ferjero989

    OP ferjero989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Panama
    FOUND IT! i extracted my nandbackup
    found one file that was 512mb
    000000e8.tik under 0000001 ticket. ill see if i can delete him with fs explorer.
     
  8. ferjero989

    OP ferjero989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Panama
    i fixed it. a little google showed me that 000000e8.tik was ios 232
    i use dopmi to remove it and done. wii is running fine again
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - system, memory,