Wii Modchip

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by atom96, Apr 6, 2011.

Apr 6, 2011

Wii Modchip by atom96 at 5:39 PM (838 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. atom96
    OP

    Newcomer atom96 Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Hi, I'm stuck on error 003 on my wii and need to install a mod chip to fix it.. So what's the best place to buy it in islamabad and what's and how much would it cost .. I need a cheap some thing from which I can run a backup DVD to fix it
     
  2. M1r0

    Member M1r0 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    What system menu are you running, you may not need a modchip. Is it 4.2? And is your wii region changed?
     
  3. atom96
    OP

    Newcomer atom96 Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    ok so I had updated my soft modded wii from 3.2 to 4.2 and it was region chaned to us in 3.2... without realizing it was a korean wii I updated to the us 4.2 and got this error so plese help
     
  4. M1r0

    Member M1r0 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    When did you buy your wii? And what is it's serial number..
     
  5. atom96
    OP

    Newcomer atom96 Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    I bought my wii about 2 years ago and it's serial is LKH100800187[3]
     
  6. M1r0

    Member M1r0 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    Yes, then you probably have to get a modchip... If you had stayed on 3.2 and had this error you probably wouldn't...

    I'm sorry, I don't know any vendors in Islamabad...
     
  7. atom96
    OP

    Newcomer atom96 Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Do I need to have an auto boot mod chip or a normal one would work
     

Share This Page