wii black screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by robiul, Aug 24, 2010.

Aug 24, 2010

wii black screen by robiul at 12:04 AM (1,557 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    getting black screen at boot, wiimote doesn't sync, priiloader doesn't load, wii menu doesn't load, can get into bootmii.
    Thinking it may be a hardware problem.
     
  2. airline38

    Member airline38 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    746
    Country:
    Taiwan
    Could be the bluetooth module problem
     
  3. wes11ph

    Member wes11ph GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    455
    Location:
    basement lvl-249
    Country:
    Afghanistan
    could be the bluetooth,
    do you use a 3rd party PSU?
     
  4. trumpet-205

    Member trumpet-205 Embrace the darkness within

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    4,363
    Country:
    United States
    Priiloader doesn't load? Did you do anything to the system menu's IOS? Like IOS60, IOS70?

    Did you boot your Wii via Wiimote or by button?
     
  5. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    I'm using by the button on the wii, wiimote doesnt sync
     
  6. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
  7. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Did you take your sd card out and try it?
     
  8. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    yes yes
     
  9. thebigboss14

    Member thebigboss14 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    352
    Location:
    3DS Galaxy, Planet Zelda
    Country:
    United States
    Are you sure all the connections are in? What was the last thing you did with your Wii? Could you disconnected the Wii then connect it again and hold the reset button to see if Priiloader loads? What FW it has? When was the last day it was working fine? If the problem is not related to this questions maybe it could be bricked or someone update your Wii to 4.3. Answers please.
     
  10. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    I'm definitely sure it's hardware related.
     
  11. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    what do I need?
     
  12. Sao Mortel

    Member Sao Mortel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    533
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    can you get to HBC through Bootmii?
     
  13. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    nope everything is blocked by a black screen, seems like it's been removed.
     
  14. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Try reinstalling the HBC and Bootmii with bootmini.elf from the latest Hackmii installer (You load it from Bootmii, from the SD card icon)
     
  15. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    bootmini.elf doesn't seem to be working, do you think bluetooth module could be the problem?
     
  16. thebigboss14

    Member thebigboss14 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    352
    Location:
    3DS Galaxy, Planet Zelda
    Country:
    United States
    Did you check your cables to see if they are in good condition and don't have any kind damage or anything like that? Did you try using the cables in another Wii or using the Wii in another TV? When you turn your Wii on does the light is red or green? I'm really confused with your problem but I'm giving it a try [​IMG]
     
  17. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    don't worry guys I think it's bluetooth module, I'll be getting a new one.
     

Share This Page