why can I use bootmii?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by thongcao, Jun 6, 2009.

Jun 6, 2009

why can I use bootmii? by thongcao at 6:37 AM (791 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. thongcao
    OP

    Newcomer thongcao Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    the wiimote not moving when i'm in bootmii! Y?? can some 1 help me out? I just updated 4.0 and run preloader. DO I need bootmii?
     
  2. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    you use the power,reset,eject buttons on the console to navigate the bootmii menu
     
  3. D-an-W

    Member D-an-W GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Messages:
    120
    Country:
    United Kingdom
     
  4. neoviktor

    Newcomer neoviktor Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    Brazil
    Read the README!! If you dosen't know what is and how to use then you don't need it...

    Please use the search next time and first read about "how to use" before you installing, this is the first step for a bricked wii.

    MINI don't has a driver for bluetooth and so can't sync with wiimotes
    FS#20 - MINI needs a BlueTooth driver
    FS#21 - MINI needs WiiMote support
     

Share This Page