White Screen With Green Text in SSBB

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Akoji, Feb 6, 2008.

Feb 6, 2008
  1. Akoji
    OP

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    No one get's that message? I can play the game but I need to take the DVD out and put it back into the wii, and it does it like every 3 mins

    Wiikey 1.9g US Wii
    I only putted the RegionFrii patch,
    Fiji Film +RW
    2.4x IMGburn.
     
  2. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    I have that problem when I boot from the DVD9. I can boot with the DVD5, swap in the DVD9 but I still can't play online or SSE.
     
  3. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States
    I get it after the first match in SSE mode.
     
  4. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Same thing happens with the DVD5. Shitty dump, I call.
     
  5. Akoji
    OP

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    Same here... seems like we are fucked by our DVD's
     
  6. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States
    I burned my first copy at 4x.I was in a hurry to play brawl =(

    Reburning right now at 2.4x w/ Sony accucore's. I hope for the best.
     
  7. Puff0rx

    Newcomer Puff0rx Advanced Member

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    51
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Got this error on start-up with an unpatched DVD9 dump burned to Verbatim +DL at 4x.


    It sucks.
     
  8. Deadmon

    Member Deadmon A Temper

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,010
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    Verbatim DVD+R DL
    Burned at 2.4x with Nero Essentials

    It errors if I boot up with it (the opening cinematic won't load, Green Error occurs). But I boot with my brickblocked version, then swap out with the DL, I can play online and SSE perfectly. I've played up to the Petey fight, no problems.
    Currently, my Wii is just idle with Brawl playing a piano/flute? mix of the Brawl theme. No errors.
     
  9. Akoji
    OP

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    Hmm well I try to put my Wiikey in Region Override but I can't when i do Save settings and i come back it's still to off.

    How do you brickblock it?

    Is it because i have the 1.9g firmware?(that the region override doesn't stay to On.)
     
  10. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States

    They made a new WBB for dvd9 images. 20 mins until my 2nd copy is done. [​IMG]

    http://wbb.rockman18.com/?page=home&ln=en
     
  11. Seraph

    Member Seraph GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    894
    Country:
    United States
    Download the latest release of Brickblocker and patch the ISO. Wiikey settings don't show saved settings on its menu but they are saved, or should be.

    Both DVD5 and DVD9 releases work for me. DVD5 on some TDK's and DVD9 on Ridata that a friend burned for me. I get that unauthorized device error though when trying to directly boot the brickblocked DVD9. DVD5 should freeze in SSE and people outside of Japan shouldn't be able to play random online matches.
     
  12. Deadmon

    Member Deadmon A Temper

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,010
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    What Wiikey config are you using? 1.3 shows your saved settings, while 1.2 always shows "off" when you go back to configure it.

    Use that program EarthBound posted, just drag the ISO and drop it into the program, then burn.
     
  13. Akoji
    OP

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    Hm... 1.2 so it's saved... so it's not Region Override... damn... im sure it my cheap DVD.
    Now im trying to re-burn the iso at 1x.
     
  14. TaMs

    Member TaMs Randomizer

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1,126
    Country:
    Finland
    i burned it on fujifilm random dvd+r dl. @2.4x with imgburn. works perfectly. Pal wii with wiikey.
     
  15. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    Most DL media doesn't support 1x, and your dvd-burner firmware probably knows that the media you're using doesn't support 1x so you're probably burning at 2.4x anyway.

    Don't use the web, don't use chat programs, don't move the mouse. Don't touch the monitor, don't touch your case, don't breathe. Tip-toe slowly away after initiating the burn and you'll come back to a working backup 50% of the time.
     
  16. Akoji
    OP

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    How's that!? explain how you did :'(

    Did you use brickblocker?

    it's what I do, Im on an other PC now.
     
  17. Edwii

    Member Edwii GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    184
    Country:
    Canada
    i too have the green error, it seems to happen some times through cinamatics, and after finnishing clasic.

    verbatim +r
    2.4x image burn
    wiikey 1.9g
    USA NTSC

    used dvd9 unmodified with 15% trick, then play and boot with brick blocked dvd9
     
  18. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States
    Reburnt at 2.4x it works.

    Got an error when it first booted. Then I did the dvd5 swap then it worked.
    Gotta reburn sometime so i dont have to do this swap trick.
     
  19. Akoji
    OP

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    Okay re-burned it with 1x and So far I have beaten Patey. Im looking at Pit cinematic with his bow and Athena.
     
  20. 0nyx

    Member 0nyx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    Nice to hear Akoji,i will do the same when my download is finish [​IMG]
     

Share This Page