Well...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sterling, Dec 2, 2009.

Dec 2, 2009

Well... by Sterling at 4:57 AM (852 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    First off I will *not* beg for help, it's demeaning.
    Second, I wasn't sure where to post this, Backup loaders, or hacking.

    Well here is my problem: I went to the shop channel to get a game (I already used the Safe Updater to 4.2), and I read somewhere that the update from the shop channel (after 4.2) is harmless. Well after I updated (still shows 4.2), I am now unable to use any USB loader, I am unable to install any cIOS, and I am unable to downgrade. Any other homebrew I use works fine. [​IMG]

    Can somebody shed some light on this problem (maybe possibly help me fix this)?
     
  2. xaxa

    Newcomer xaxa Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    83
    Location:
    New York, NY
    Country:
    United States
    try redopping.
     
  3. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
  4. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    Where did you find this, and who was the idiot who posted it?

    4.2 Update is bad for both homebrew and piracy.

    It sounds like your IOS249 has been replaced by a stub. It would probably be best to re-softmod your wii.

    Maybe try using CSG?
    http://sites.google.com/site/completesg/
     
  5. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Thanks for the help guys, but no dice. [​IMG]

    I should have said this in the beginning, but when I use something (like the cIOS rev 14 installer) my wiimote, turns itself off (though usb loaders and such don't load up at all, so that is a problem). I don't know what to call it, it just shuts itself off at the first button presses of some apps. It worked before, because I was able to install cIOS rev 14. I am confused [​IMG] , because of this I cannot fix this. [​IMG]
     
  6. dai-a

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    Re use the modify any wii guide sticky.
     
  7. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Thanks, it helped me fix it. Honestly, I never thought to look at a sticky that I had already done what it said.

    To those of you that posted, what I had to do was in the sticky, and it was basically what you guys to me to do. [​IMG]
     

Share This Page