1. deethebee

    OP deethebee GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    So i dug out my old Sherwood rv-4050R (receiver) and went to radio shack and bought a 3.5mm to male rca so i could plug the receiver into my computer,everything worked fine yesterday sounded good got to soundwhore in blackops for a while. I wake up today turn on my computer as usual and there's this high pitched noise coming out of all the speakers.My computer setup

    Phenom iix4 b50 3.6ghz
    2gb ddr3 1600
    500gb seagate sata2
    m4a79xtd-evo
    crossfired 4650's
    Storm scout case
    The reciever is Sherwood digiline RV-4050R

    [​IMG]

    This happens even if there is no sound playing....Also there is no mic plugged in
     
  2. deethebee

    OP deethebee GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    I found out a temporary solution i changed the volume in sound(control panel) and it elimainated the high pitched squealing noise but now blackops sound is really low [​IMG](
     
  3. boktor666

    boktor666 Gbatemp's official Solar Boy™ Is Back!
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    807
    Country:
    Netherlands
    ok, either do this:

    start blackops, and have the advanced features of sound mixer open, and put the BO sound way up

    Or

    update soundcard drivers, and do a connection test, then put the drivers to 2.1, 4.1 or 5.1 surround sound, its easy ish.. hope it helps.

    (did you check the connectors in the back, are they properly attached)
     
  4. deethebee

    OP deethebee GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    Thank you! i will defiantly try that soon
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - problem, speaker, Weird