Weird Lego Harry Potter Problem

Discussion in 'R4 DS' started by El Rey, Dec 27, 2010.

Dec 27, 2010
  1. El Rey
    OP

    Newcomer El Rey Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    I have an original r4 card. I am currently using r4 Wood 1.10. I was able to play Lego Harry Potter until now. It has been months since the last time I play, so I decided to play again. Now I get a black screen. I have tried disabling the soft reset and still nothing. I have tried r4 Wood firmwares from 1.10 to 1.20 and still the problem persists. I have search vigorously and I have not found anything that works. I don't understand why it used to work and now it does not. Any help would be gladly appreciated.
     
  2. Lightake

    Member Lightake GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    110
    Location:
    China
    Country:
    China
    Have you tested it on another microSD card ?
     
  3. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    It might the rom, [​IMG]
     
  4. El Rey
    OP

    Newcomer El Rey Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Should I reformat my sd card? Do you think my rom got corrupted? The rom used to work fine...I might try to find another
     
  5. El Rey
    OP

    Newcomer El Rey Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    It looks like my rom got corrupted. Out of the 30 games on my r4 card, Lego Harry Potter was the only corrupted rom. I loaded another rom, and it came up just fine. Thank you guys for your help and support.
     

Share This Page