weird ezflash 3-in-1 bugs

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by jaywilson, Aug 22, 2008.

Aug 22, 2008

weird ezflash 3-in-1 bugs by jaywilson at 5:56 PM (712 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    with acekard 2
    the first one is

    if i insert the ezflash when the ds is on it restarts the ds

    second

    if im using ds browser and i shut the lid
    when i open it it turns my ds off

    :S
     
  2. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    Maybe you're using the AK2 firmware that has built in support for the EZ 3in1, so when it's detected it shuts off? Or do you mean you inserted it before you turned it on?

    My Opera DS browser freezes when I close mine.
     
  3. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    ooo i should off metion im using AKIO1.2
    its inserted when i turn it on, i take it out to like put guitar grip in or whatever, but when i put it in again it restarts my ds
     
  4. pasc

    Member pasc GBATemps official GBA Freak

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,572
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    It happens to me too with the browser... it is normal I guess.

    it has to patch the nds browser on the fly, and standby somehow get's broken this way I guess.
     
  5. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,626
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    Patch your browser ROM for use with the EZflash if on the fly patching causes trouble.
     

Share This Page