Weird Error When Loading Game

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Jazzy.Stahh, Aug 20, 2009.

Aug 20, 2009
  1. Jazzy.Stahh
    OP

    Newcomer Jazzy.Stahh Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    I get a weird error that I can't read when I try to load a game in the BackUpLoader 0.3. Here is a picture of it. Hope you guys can help. Thanks a lot.

    [​IMG]
     
  2. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    Looks like No DVD and failed or some. Hmmm.
     
  3. Jazzy.Stahh
    OP

    Newcomer Jazzy.Stahh Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Yeah can't really figure out. Really weird. I have a feeling it's something got to do with the IOS because I couldn't get rid of the 249 I think it was. Not sure tho.
     
  4. Jazzy.Stahh
    OP

    Newcomer Jazzy.Stahh Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Anyone have any ideas?
     
  5. RandomHero

    Newcomer RandomHero Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    reinstall the cios.
     
  6. riddle43

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    the last time i had this prob it was my burner have you burned games with it before if this is the frist one it the drive if it worked befor and not now im lost but let me know ok [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  7. Jazzy.Stahh
    OP

    Newcomer Jazzy.Stahh Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Nah this is the first time. I used imgburn with a DVD-R & burned call of duty 5. Shall I burn it again but with Nero?
     
  8. Jazzy.Stahh
    OP

    Newcomer Jazzy.Stahh Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Bump, Burned it with Nero & still no luck.
     
  9. Karannn

    Newcomer Karannn Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    I had this problem before aswell if anyone can help it would be great.

    [​IMG] [​IMG]
     

Share This Page