Weird ELink Problem

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by movezig, Dec 29, 2008.

Dec 29, 2008

Weird ELink Problem by movezig at 8:05 PM (765 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. movezig
    OP

    Newcomer movezig Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I've got a problem with my Elink flash cart. I wondered if anyone knew how to solve this.

    I just upgraded the software on the flash cart. The games I currently have on it are:

    First page:

    Mother 1+2
    Mother 3
    Fire Emblem: The Sword of Seals
    Fire Emblem
    Fire Emblem: The Sacred Stones

    Second Page:

    Lufia: The Ruins of Lore
    Kirby: Nightmare in Dream Land
    Goomba Color

    Almost everything works alright, but there are a few issues: When I try to open Mother 3, the cart opens Goomba Color. When I try to open Goomba Color, the cart opens Kirby. I have no clue where Mother 3 went.

    I don't have the Help for Elink: Quick Start file on the cart. Could this be causing the problem?

    Also, when I upgraded the software, there was a file in the second slot of the first page--the font was black and it was all in Chinese, so I didn't know what it said.

    Does anyone know how I can get my cart working right?
     
  2. unknownworlder

    Member unknownworlder GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    try removing kirby and goomba color. That might be causing the problem.
     

Share This Page