Weird bug

Discussion in 'R4 DS' started by alaeddine, May 5, 2011.

May 5, 2011

Weird bug by alaeddine at 11:26 AM (618 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. alaeddine
    OP

    Newcomer alaeddine Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Hey guys,
    I'm using a R4SDHC with WoodR4 1.27 but I wanted to move from my US pokemon white to a french one. got it to boot but when I start a battle, the lower menu is unavailable. You can't do anything with it. This is very weird. I did some searches but couldn't find anything.

    Some thoughts?
     
  2. NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU

    Member NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU Now with extra redundancy!

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    859
    Location:
    The EoF
    Country:
    Australia
    Update to wood 1.29, and redownload the rom. The save file is interchangeable between regions, so just copy the .sav, and rename it to the same name as the French game.
     
  3. alaeddine
    OP

    Newcomer alaeddine Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Thanks. I'll give it a try [​IMG]

    Thanks so much, working like a charm!
     

Share This Page