warioware DIY

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by creep01, Jun 28, 2010.

Jun 28, 2010

warioware DIY by creep01 at 1:35 PM (812 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. creep01
    OP

    Newcomer creep01 Advanced Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Philippines
    when does it save?(if its autosave)
    or HOW do i save it?, everytime i boot the game, it goes back to the beginning [​IMG](
     
  2. Mario92

    Member Mario92 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    878
    Location:
    Finland
    Country:
    Finland
    I think you discovered AP [​IMG]
    Get newest files for your card and make sure you got clean dump.
     
  3. Delta517

    Member Delta517 Its okay...Im a ninja ;)

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,327
    Country:
    Norway
    It isn't AP, its just that the game uses 32mb saves, which most flashcards didn't support at that time.

    Most of the flashcard now should be able to play the game, so just update your firmware as Mario92 suggested. [​IMG]
     
  4. creep01
    OP

    Newcomer creep01 Advanced Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    50
    Country:
    Philippines
    alright, will do.
    Thanks guys [​IMG]
     
  5. DDTarZan

    Member DDTarZan Never getting laid again /s

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    274
    Location:
    In some trees
    Country:
    United States
    I have a question though about the game. I've got a working save a whatnot, 32 mb, and everytime I get passed the part where you have to draw a monster, the game freezes. Is there a patch for that, or is there something I can do to fix it?
     

Share This Page