wad manager error help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ninfando1989, May 26, 2009.

May 26, 2009

wad manager error help by ninfando1989 at 12:37 PM (847 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ninfando1989
    OP

    Newcomer ninfando1989 Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    Papua New Guinea
    i was using the wad manager and encountered the error ret= -1017 and then ret = -1.

    Are there anyway to solve this error?
     
  2. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    there isnt enough information to answer your question here.

    what firmware are you using?
    have you got cIOS installed?
    was wad manager working before this?

    see HERE (just one post below by the way, are you blind?) and you may get helped.
     
  3. ninfando1989
    OP

    Newcomer ninfando1989 Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    Papua New Guinea
    sorry [​IMG]
    4.0 installed ciosv9
    Able to install wads till now
    I am able to install some wads until 1 wad have the error ret= -1017(half way while installing ) and then ret = -1 for every other wads.
    Still able to uninstall other wads.
     
  4. ninfando1989
    OP

    Newcomer ninfando1989 Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    Papua New Guinea
    update :
    updated to wad manager 1.4 and able to use wads again [​IMG]

    Thanks and sorry [​IMG]
     

Share This Page