1. MetoMeto

    OP MetoMeto GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    1,300
    Country:
    United Kingdom
    Hi! i have PS Vita 1000 (OLED) and im using sony memory card 32GB for homebrew. no SD2VITA.
    ________________
    First of all, i was wondering whats the best VSH menu for VITA and the one that actually works well and has overclock and can save settings.
    I was using this old VHS menu but its no longer supported and has some "kuio" problems, wont display inside my games and all...and freezes them kinda.

    So what are alternatives that are as good or better and how can i fix "kuio" problem?

    _________________
    And second questio is...i see some tutorials telling to install plugins in ur0 and some say in ux0...i got mine in ux0...whats the difference really?


    Thanks in advance!
     
  2. dragonz

    dragonz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2015
    Messages:
    261
    Country:
    United States
    https://forum.devchroma.nl/index.php/topic,41.0.html

    I used this ^ but I'm on a psvita TV so the battery might be an issue -
    what I Like about this app is that I no longer have to worry about saving custom settings for each game or any of that - is just max power and running all the time in the background and no hurdles - I've never had any issues with this app and all my retroarch, pfba, ect games run better than ever.
     
  3. MetoMeto

    OP MetoMeto GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    1,300
    Country:
    United Kingdom
    Your retoarch runs better? i didnt know RA can use better cpu speeds on vita
     
  4. dragonz

    dragonz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2015
    Messages:
    261
    Country:
    United States

    Oh yeah - much better ! some games that used to struggle badly can now run at 59.5 - 60 FPS
    Which games do you have that you want to speed up?
     
  5. MetoMeto

    OP MetoMeto GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    1,300
    Country:
    United Kingdom
    cool didnt know that, i actually excluded retroarch from VSH menu in cfg. I cant remember i guess i had some issues with them.. i should probably include it again now.

    Anyway, it was way before, now i have new RA perhaps things changed. Ill chec, thanks.

    Well mostly all games i tried run great, except..im not sure, is there a N64 core on vita? How does that run? I know about deadalus for vita, but i prefer RA.

    As for what games i try to run, they are mostly Vita games. Right now killzone, ninga gaiden, GoW 1 nad 2...its doing a great job!

    But ill try that plugin you linked me to. I tried lolicon buit its not that good imo, it has issues. but this is different thing i see.
     
  6. dragonz

    dragonz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2015
    Messages:
    261
    Country:
    United States
    I have not looked into an N64 emulator for the vita - maybe someone else could chime in - But yeah- I'm pretty happy playing ninja gaiden 1 and 2 on the vita TV once I got sharpscale and lolita app running - I'm unsure if it makes a difrence on vita games tbh - but I'm pretty happy with the overall native look and performance.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - question,