Vista Ultimate MUI Help

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Maz7006, Apr 25, 2009.

Apr 25, 2009

Vista Ultimate MUI Help by Maz7006 at 11:21 AM (758 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Maz7006
    OP

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    I was recently given a genuine copy of Windows Vista Ultimate. I poped the DVD into a PC running XP, and decided to finally upgrade to Vista, i just couldn't be bothered in the first place. Anyway, I'ts currently running fine yet i have a major problem. The copy had installed vista with Arabic;something i didn't know prior to installation. [​IMG] [​IMG]

    So i opened up windows update, and downloaded the English addon, it downloaded fines, but installation gave me an error. I thought this happened because i did it through windows update, so i went ahead and downloaded the sperate MUI file, but i'm also getting the same error when installing.

    The error is just a window saying that installation wa in successful, took me some time to read and translate it.


    Has anyone tried installing MUI files on Vista Ultimate Successfully? And before i get a lot of links for letmegooglethatforyou, i already tried and google wasn't being my friend, it only gave me a bunch of results on how and showing the steps to install the MUI files, which i tired and it was giving me the above error. Plus all of the windows help is in Arabic [​IMG] Despite the fact i live in a arabic-speaking country i barely know how to read the damn language. Anway its all weird since EVEYTHING is from right to left, even the start orb xD

    Any help is greatly appreciate, i'd really like to enjoy this copy of Windows Vista.
     
  2. P.S

    Newcomer P.S Advanced Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    Sweden
    Hmm, i got it working, i remember that i have the same problem as you for a while ago.
    But after some restarts it worked.
     
  3. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    I had it working on my laptop before I downgraded it to XP. But as far as I can remember there were no problems at all installing MUIs and using them.
     
  4. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    dude, just reinstall but select english as the language.
     
  5. Maz7006
    OP

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    It comes straight out of the box in arabic, there is nothing i can do about it [​IMG],

    I'm actually thinking of selling the copy, going out and buying an English one, anyway thanks for Minox_IX, and P.S for suggesting or confirming that it worked for you, possibly something went wrong prior or during installation, anyway thanks to everyone
     
  6. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    Rip the DVD, vlite it to english, burn, install
     
  7. Maz7006
    OP

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    Nice suggestion, great idea, hopefully it will work thanks Juggernaut911

    EDIT : Tried hitting up a few Restarts, Ran the installation, and for some trange reason i stopped getting that error, weird, anyway thanks for everyones help, THIS THREAD CAN BE CLOSED
     

Share This Page