Video Games Hero on iTOUCH

Discussion in 'M3 Adapter' started by confuzzle, Sep 24, 2008.

Sep 24, 2008

Video Games Hero on iTOUCH by confuzzle at 3:53 PM (869 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. confuzzle
    OP

    Newcomer confuzzle Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    40
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Well i downloaded and installed VGH and it wont work. Do i need patch? or did i install wrong? it said file too big 2mb...
     
  2. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    itouch has that security annoyance too?

    anyway, with m3sakura(which gets the same error) it's fixed by launching it through a homebrew menu such as flashcartOS.
     
  3. confuzzle
    OP

    Newcomer confuzzle Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    40
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    where can i get this? im using the itouch hacked sakura
     
  4. Holaitsme

    Member Holaitsme 10/10 would be loyal again

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    846
    Country:
    United States
    You can boot it using the itouch firmware (just put it on the root or dldi patch it.)
     
  5. confuzzle
    OP

    Newcomer confuzzle Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    40
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Do you mean booting it using reg iTouch not Sak?
     
  6. Holaitsme

    Member Holaitsme 10/10 would be loyal again

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    846
    Country:
    United States
    yeah, sakura isn't good for homebrew.
     
  7. AXYPB

    Member AXYPB GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    593
    Country:
    United States
    I have an M3 Real and it works with iTouch on Triple Boot.
     

Share This Page