Using M3Sakura on Supercard

Discussion in 'Supercard' started by geokilla, Sep 30, 2008.

Sep 30, 2008

Using M3Sakura on Supercard by geokilla at 10:59 PM (1,342 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. geokilla
    OP

    Member geokilla GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    I read somewhere before that it's possible to use M3Sakura on Supercard. Is it possible? If so, can someone teach me or direct me to the correct place on how to get M3Sakura to work?
     
  2. AeroHex

    Banned AeroHex Banned

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    Australia
    yes..you will need to dldi patch it with ur dldi...go to youtube and type r4 skura and download the file in the description but you carnt boot roms only hombrew and it lacks in that too.

    it works on my max media dock and r4 [​IMG]
     
  3. geokilla
    OP

    Member geokilla GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    I just want to play some videos and music. I heard it's an awesome music and video player compared to Moonshell.
     
  4. geokilla
    OP

    Member geokilla GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    Anyone please.
     
  5. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Hexane already told you where to get it. Go to youtube, search some videos that shows the m3 sakura dldi and in the description on one of those vids will have a dl link.
     
  6. AeroHex

    Banned AeroHex Banned

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    Australia
    thanks for that sayin that,he carnt read..lol [​IMG] jokes
     
  7. geokilla
    OP

    Member geokilla GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    I went on youtube and found this video. I followed the instruction that was on the video and I couldn't get M3 Sakura to boot properly...
     
  8. Zenith94

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    Wait can you boot .nds games or not using this on a supercard?
     
  9. AeroHex

    Banned AeroHex Banned

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    Australia
    dldi patch the m3sakura.nds
    even know it has dldi patch auto but i has r4 patch already so try manually via dldic
     
  10. geokilla
    OP

    Member geokilla GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    Tried to manually DLDI it and it still doesn't work.
     
  11. rasputin

    Member rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    United States
    Turn off the options or run from dstt/y's menus.
     

Share This Page