USB Loader GX - Only some covers show up

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by ztoben, Jan 15, 2014.

  1. ztoben
    OP

    ztoben Member

    Newcomer
    46
    16
    Jan 14, 2014
    United States
    Hello, I'm fairly new to the forums and I'm having some problems with usb loader gx. I have it running fine in my vWii, but it will only load 6 or so covers out of my 14 games. Sometimes it will be the first six, other times it will be a random selection of them. All of the covers are in the correct folder and names correctly. Any idea what might be the problem? I am running Ustealth on the drive, if that has anything to do with the problem.
     
  2. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight

    Global Moderator
    18,311
    8,771
    Oct 27, 2002
    France
    Engine room, learning
    which version/revision of the loader are you using?
    Did you try different revisions? did it fix the issue? if yes, which revision started having this bug?
    Did you try on regular Wii?
    Did you try without Stealth HDD?
    Did you try to delete all pictures and redownload them from the loader's own cover downloader menu?
    etc.

    we can't help you if we don't know what you are using or what you did.
     
  3. ztoben
    OP

    ztoben Member

    Newcomer
    46
    16
    Jan 14, 2014
    United States
    I'm running v3.0_IOS249. Would it matter if I'm using a forwarder to load it?
    I'll try different versions and see if they work, I don't have an original wii to test it on though.
    Also, I tried not using Stealth and the problem still occured, I have deleted and redownloaded the files a few times now to no avail.
    I also tried putting all of the covers on manually and that didn't work either (still had the same issue).
     
  4. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight

    Global Moderator
    18,311
    8,771
    Oct 27, 2002
    France
    Engine room, learning
    So you know the problem is not the stealth setting.
    You know the pictures are fine.

    Using the forwarder shouldn't matter.

    Where are stored the pictures? on SD or USB?
    if on SD, try another SD card, or put on USB.
    If on USB, try on SD.


    "3.0_249" is not a good enough information.
    3.0 is old. If you are really using "3.0 r1180", you should update your loader.
    Latest revision is 3.0 r1218