Update firmware ?

Discussion in 'CycloDS' started by appolo, Aug 13, 2008.

Aug 13, 2008

Update firmware ? by appolo at 11:14 AM (1,180 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. appolo
    OP

    Newcomer appolo Member

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    16
    Location:
    greece
    Country:
    United States
    hi i have cuclods and i have firmware 1.41 can i update it to the latest 1.5Beta1 without problems?
     
  2. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Yes you can.
     
  3. appolo
    OP

    Newcomer appolo Member

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    16
    Location:
    greece
    Country:
    United States
    has this firmware any problems?
     
  4. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    If it was perfect it wouldn't be beta.
     
  5. appolo
    OP

    Newcomer appolo Member

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    16
    Location:
    greece
    Country:
    United States
    ok thank you
     
  6. Cykoduck

    Newcomer Cykoduck Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Australia
    Lmfao, Can't you detect sarcasm appolo?
     
  7. Rowan

    Member Rowan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    714
    Location:
    Cardiff
    Country:
    United Kingdom
    you cant know if some1 is sarcastic when writin unless sed or it obviously is
     
  8. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    There was no sarcasm intended there. AFAIK the beta is pretty stable, but it won't go out of beta until Team Cyclops is sure that it's stable.
     
  9. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    It's only beta so that if there happens to be a problem, Team Cyclops can not be held responsible.
     
  10. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Random skin selection is broken.
     

Share This Page