Unlock console permanently for USB Loader GX r899

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mexuswch, Feb 16, 2010.

Feb 16, 2010
  1. mexuswch
    OP

    Newcomer mexuswch Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I find that I have to unlock the console (using empty pin#) to change the settings whenever I use USB Loader GX r899.
    Is there a way to permanently unlock it so that the next time I use it I do not need to unlock it again
    to change the config setings?

    Any form of assistance is appreciated. Thanks.
     
  2. mexuswch
    OP

    Newcomer mexuswch Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    My pin# is actually blank
     
  3. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    just delete your config file from your hard drive or sd card.

    Then once you start the loader up change all your settings back to how you want them but do not touch the pin#
     
  4. mexuswch
    OP

    Newcomer mexuswch Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I've removed the files from the config directory in the SD Card & restarted the USB Loader GX.
    But it still required me to do the unlock console before I could modify the settings.
     
  5. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    do you have a PIN set in your real wii settings?
     
  6. Crass

    Member Crass Rock me Dr. Zaius

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    983
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Did you install an all-in-one channel, or are you using a forwarder or loading directly from the Homebrew Channel?

    If it's an all-in-one channel it might have the setting hardcoded. Just a guess. But like said before, deleting the config file should reset everything to default.
     
  7. mexuswch
    OP

    Newcomer mexuswch Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    No, I don't think so, cause I just need a blank entry to do the unlocking
     
  8. Crass

    Member Crass Rock me Dr. Zaius

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    983
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    There is your answer!
    Just revert to r815, upgrade to a new one, or install a proper forwarder channel and install it to your HBC (that is really the best option)
     

Share This Page