uLoader loading Mario Party 2 wad

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by edg0023, Jun 19, 2010.

  1. edg0023
    OP

    edg0023 GBAtemp Regular

    Member
    145
    0
    Jan 5, 2009
    United States
    Florida
    Hi everyone

    I have my classic controller connected correctly, however loading Mario Party 2 (an injected wad) with uLoader i get the "you need the classic controller screen". What can be the problem

    I am running:

    cios rev 19
    Herms v5
    uLoader 5.1D
    Mario Party 2 Injected wad.
     
  2. Drag0nflamez

    Drag0nflamez GBAtemp Regular

    Member
    231
    0
    Jun 20, 2009
    Netherlands
    127.0.0.1
    do other games work fine?
     
  3. VashTS

    VashTS Beat it, son

    Member
    3,866
    690
    Mar 14, 2009
    United States
    Upstate NY
    im pretty sure you get that screen everytime. just plug in a classic controller and wait for it to boot?...
     
  4. soued031

    soued031 Member

    Newcomer
    20
    0
    Nov 1, 2008
    United States
    Mario Party 2 doesn't work with Injectuwad try Wii64. The emulator works fine for me [​IMG], but I just tried Mario Party 1 and a bit Mario Party 2 of The series of MArio Party. A lot of games work on Wii64.
     
  5. edg0023
    OP

    edg0023 GBAtemp Regular

    Member
    145
    0
    Jan 5, 2009
    United States
    Florida
    I have yet to try another n64 game. I had tried wiiware and snes and they both work well. The clasic controller screen does not show up. Also what cios should I select to load mp2 in uloader? Should I use skip boot too?