Uloader DVD Error -2

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by randayanday, Apr 3, 2012.

Apr 3, 2012

Uloader DVD Error -2 by randayanday at 12:58 PM (2,103 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. randayanday
    OP

    Newcomer randayanday Newbie

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    1
    Country:
    Australia

    Hey i cant fix this error , i have a Macbook Pro and i have been burning Wii games with it for about a year now and had no problems , my super drive in my mac broke recently so i brought a external DVD burner which uses two USB ports to connect to my Macbook , , but now when i burn games using it and load them in Uloader i get "DVD Error -2" and Errors in other loaders like NeoGamma , i'm doing the exact same thing i did with my super drive in Disk Utility, iv used two different games and the same thing happened with the same error , any suggestions would be GREATLY appreciated. ps. i'm not to fond on using an external hard drive instead of DVDs . I tried a USB stick with one of the games and that worked fine but it was only 8 GIG and only holds one game at a time where i have heaps of blank DVD-RW
     
  2. robilyn

    Newcomer robilyn Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    12
    Country:
    Italy
    It's better to use DVD-R instead of DVD-RW: Wii doesn't like DVD-RW.
     
  3. AbdallahTerro

    Member AbdallahTerro da KiNG

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    5,974
    Location:
    Ideas factory :)
    Country:
    Lebanon
    Not all DVD media are Wii-Compatible maybe you changed the brand, also check + and - DVDs (for instance the new DVD-R 16x silver princo doesn't work while the old up to 16x DVD-R white princo work fine).
    Remember also to burn at 4x, I use ImageBurn for this and it always does the job well.
     
  4. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,973
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
    The OP isnt dumb hes been doing it for some time. Also He has a mac , maybe you can post a link for imgburn that works on a mac ????????

    Personally would suggest using USB loaders and to invest in a SA USB Drive , i dont know the reason you have the error sorry .
     
  5. AbdallahTerro

    Member AbdallahTerro da KiNG

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    5,974
    Location:
    Ideas factory :)
    Country:
    Lebanon
    I suggested to try with another media type
    for imgburn alt. for mac see here: http://alternativeto.net/software/imgburn/?platform=mac
     

Share This Page