1. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    "Please redownload from Nintendo eShop"
    All of a sudden, my apps died.
    Going into Data Management they all show up as ? marks.
    Do I have to restart everything anew? I can reinstall FBI though the HBL, right? That's all I care about.
     
  2. Splosionz

    Splosionz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    Unsigned CIA's cannot be accessed through sysNAND alone. The icons will show but they will have no banner and cannot be launched. We need more information about your 3ds if anyone is to be able to help you. Do you have any CFW installed? If so, are you trying to access them through sysNAND or emuNAND?
     
  3. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    New 3DS
    9.2 sysNAND
    10.4 emuNAND (ReiNAND)
    They were working fine before just today, and after updating to 10.4.
     
  4. Splosionz

    Splosionz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    Are you trying to access your CIAs through sysNAND or emuNAND?
     
    Last edited by Splosionz, Jan 19, 2016
  5. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    emuNAND and ReiNAND.
     
  6. TheKawaiiDesu

    TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,436
    Country:
    Korea, North
    If this happen on sysNAND, this means sigcheck aren't patched. Reboot with Pasta, and it should be fine.
    If it is on emuNAND, it's really strange. What CFW are you using?

    EDIT: Well, that's weird. Are your NANDs unlinked? And does the "Rei" appears instead of "ver" when you go into System Settings?
     
    Last edited by TheKawaiiDesu, Jan 19, 2016
  7. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    Yep to both.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Might have to do with updating to 10.4.
     
  8. Svaethier

    Svaethier GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    1,303
    Country:
    United States
    Sounds like something got corrupted in your SD card. Did you backup your emunand and SD card before this happened? If you did you can just format and restore everything.
     
  9. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    I attempted to, but it failed since there wasn't enough space. So no backup.
     
  10. TheKawaiiDesu

    TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,436
    Country:
    Korea, North
    Well, maybe you can try to install SysUpdater with FBI through the Homebrew Launcher, and then downgrade to 10.3 (using the update packs from the iso site)...

    (backup your emuNAND before that, to free up some space copy some folders from the 3ds folder on your PC and delete them)
     
  11. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    I'm using a 4GB card, so no space to backup. I'll just restart the whole process, I guess. Thanks.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    AS a last resort, I injected FBI into Health. Well, can I install the app itself? Because installing FBI via FBI gives me a wrong argument error. Probably because it's trying to install itself twice.
    EDIT: after launching, every app disappeared permanently. Either way I guess they're just gone.
     
  12. Splosionz

    Splosionz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    That's a pretty poor excuse to not backup imo. Next time you should use emuNANDTool to backup your emuNAND as it creates the backup on your PC and not your SD card. Let us know if you get everything working again.
     
  13. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    It fails as a virus detected. That's why I tried EmuNAND9. Can't get around it since I'm not an admin of the computer but that's a bad excuse too, right?


    Anyway, yep. Everything is better. I had to restart the entire CIA process. HS is now FBI and my Smash replays are gone.
    I cri everitiem
    Thanks anyway.
     
    Last edited by Halvorsen, Jan 19, 2016
  14. Splosionz

    Splosionz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    When you try to download it or when you run it? If its the download site that's triggering your AV, I have the latest version hosted on MEGA.

    Also, sorry if what I said sounded rude, that's not how I meant it. Just meant that there are a few other options to backup your emuNAND.
     
  15. Halvorsen

    OP Halvorsen GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    2,044
    Country:
    United States
    It's fine. I wasn't offended.
    Honestly your MEGA is a lifesaver.
     
  16. Splosionz

    Splosionz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    Good! Glad I could help with that. :D
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - launched,