The WADder.net Portapack

Discussion in 'Wii - Hacking' started by AetherMaster, Dec 22, 2009.

Dec 22, 2009

The WADder.net Portapack by AetherMaster at 5:06 AM (5,477 Views / 0 Likes) 22 replies

  1. AetherMaster
    OP

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    The WADder.net Poprtapack has been abandoned due to instabilty with its code. A brand new Portapack, called Portapack Unplugged!, which has none of the problems that this Portapack suffered, can be found at http://portapackunplugged.googlecode.com
     


  2. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    whenever I try to launch crap, it says "please select extra to launch"
     
  3. AetherMaster
    OP

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    Damn, I thought for sure I fixed that [​IMG]
     
  4. M tha MaN

    Member M tha MaN GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    Germany
    The same here =)

    I'm using Windows 7 (Prof) and of course i downloaded the Windows 7 compatible Version [​IMG]

    But great work dude =)
     
  5. AetherMaster
    OP

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    Redownload Extras.dat or use your Portapack.exe to update it. It's fixed now.
     
  6. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    As soon as i have a working PC, i'll be checking this out. Thanks! [​IMG]
     
  7. M tha MaN

    Member M tha MaN GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    Germany
    Redownloaded Extras7.dat but it still gives me an error:

    Process-ID =0x1478 (5240), Thread-ID=0x1648 (5764)

    Edit: redownloaded everything but still can't launch Crap.

    forget also the Process-ID and Thread ID, it gives me another every time I try to start Crap.
     
  8. mattjd

    Member mattjd GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    233
    Location:
    Malvern
    Country:
    United Kingdom
    Thanks [​IMG]

    Stupid Kaspersky Internet security 2010 thinks its a worm :/ But I know it isnt and for some reason.

    I have also tryed launching every single programme and customisemii, extract everything and Transmitmii do not launch with Portapack7 and crap gives you an error. I am on windows 7 64 bit by the way.
     
  9. habbah

    Newcomer habbah Advanced Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    Canada
    i miss wadder.net [​IMG]
     
  10. M tha MaN

    Member M tha MaN GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    Germany
    Had the same prob, just play a little bit around [​IMG]:D:D
     
  11. AetherMaster
    OP

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    Updated to a new version of Portapack.exe and Extras.dat

    I removed CRAP from Extras, since I'm still not able to fix the launching issues. I'll add it again once I fix it.
     
  12. Jacol Beyros

    Newcomer Jacol Beyros Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    32
    Location:
    Washington
    Country:
    United States
    it should be back soon. [​IMG]
     
  13. M tha MaN

    Member M tha MaN GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    Germany
    Portapack 7 3.9.1 does not work, don't know why just can't get it started.
     
  14. mattjd

    Member mattjd GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    233
    Location:
    Malvern
    Country:
    United Kingdom
    Everything launches now except customisemii I just get windows has found a problem please exit [​IMG]

    Ill give you a screenshot if you need one.

    Portapack7 3.9.1 only launches once the next time you try and start it, it gives you (windows has found a problem please exit out of the programme).
     
  15. AetherMaster
    OP

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
     
  16. mariobros1

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Hmm... Have you updated your service packs lately?.
     
  17. M tha MaN

    Member M tha MaN GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    Germany
    That helped me. Thx man =)
     
  18. Olive89

    Newcomer Olive89 Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    France
    Hi,

    I wait Wadder.net, someone knows when it come back? wadder miss me, on the new forums we must do a new register or the old name and pass works again? and the last question where i can found a list of .mym?

    I do my inscription here just for this lol.

    See you later on Wadder
     
  19. Leathl

    Member Leathl GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    239
    Location:
    Berlin
    Country:
    Germany
    Afaik it will be the old forum just on a new server, so no new registration required.
     
  20. AetherMaster
    OP

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    Yeah, it sure has been down for a while now, though [​IMG]
     

Share This Page