The conduit error #002

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sorthoz, Sep 9, 2010.

Sep 9, 2010

The conduit error #002 by Sorthoz at 10:53 PM (1,433 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Sorthoz
    OP

    Newcomer Sorthoz Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    59
    Location:
    IA
    Country:
    United States
    I just got the conduit, so im all smiles when i go to "launch game" then a blue screen comes up = ERROR #002

    i am 4.3 NSTC on CIOS 58 (newest one)

    i use accio hacks + gecko OS 1.07b

    it also does this with wii sports resort.

    HALP!?
     
  2. DigitalDeviant

    Member DigitalDeviant GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    2,002
    Location:
    Solar Federation
    Country:
    United States
    I use cios rev 19 with neogamma, works fine.
     
  3. Sorthoz
    OP

    Newcomer Sorthoz Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    59
    Location:
    IA
    Country:
    United States
    erm ...[​IMG] whats neo gamma

    and what should i do to fix.
     
  4. DigitalDeviant

    Member DigitalDeviant GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    2,002
    Location:
    Solar Federation
    Country:
    United States
    search the wii homebrew forum and read up on the neogamma backup loader as well as the cios revision 19 or 20.
     
  5. Fishaman P

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    3 things:

    - WHY are you using that version of Gecko OS? It is long outdated.
    - There is no cIOS 58, only IOS 58.
    - Gecko OS does not use cIOS.

    Smarten up.
     
  6. Fudge

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    There can be any kind of cIOS. Smarten up.
     
  7. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    As far as i can see, you have at least 3 options:
    - Get the latest Gecko OS. It uses the correct IOS for games(very good if you have a modchip). But it might randomly crash before booting games(not after booting them)
    - Get Gecko OS mod. It should work stable, but it doesn't use the correct IOS for games, so some newer games and those intrument games won't work or won't work correctly
    - Get NeoGamma, which kinda needs a cIOS. But with cIOS56rev20 you should be able to play everything.

    All 3 have in common that they shouldn't throw any 002 errors and that they use the newer Ocarina engine. And newer Ocarina engine allows some lines more codes, and some newer codes require this engine.
     
  8. Sorthoz
    OP

    Newcomer Sorthoz Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    59
    Location:
    IA
    Country:
    United States
    the new gecko wont work for me GECKO (the green one)

    IT NEVER WORKS! it says sd patch file not found


    and...... IOS 58-yeah that is what i meant
     
  9. Sorthoz
    OP

    Newcomer Sorthoz Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    59
    Location:
    IA
    Country:
    United States
    i use accio hacks, again- GECKO (the on you suggested) DOES NOT WORK

    it says file patch not found


    also i dont understand how to put codes from the gecko website(s) onto my sd card
     

Share This Page