switching from g6 lite to acekard

Discussion in 'Acekard' started by ipumuk, Feb 8, 2009.

Feb 8, 2009
  1. ipumuk
    OP

    Member ipumuk GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Location:
    Munich / Germany
    Country:
    Germany
    hi,
    i ordered an acekard from focalprice yesterday. for the last few years i was using a g6lite flashcart.

    now i wonder whether i can use my old savegames with the new flashcart?

    the g6lite saved the savegames as "*.0" on the flashcart.

    any ideas?
     
  2. Ballistic

    Member Ballistic GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    195
    Country:
    United States
  3. GexX2

    Member GexX2 Lurker

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    517
    Location:
    Tennesee, US
    Country:
    United States
    Yep, used to use a G6 Lite myself before I got my Acekard 2. Well worth the change, especially at the prices flashcarts are now.
     
  4. ipumuk
    OP

    Member ipumuk GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Location:
    Munich / Germany
    Country:
    Germany
    thank you very much! that helps a lot.
     
  5. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands

Share This Page