1. m4a2t0t

    OP m4a2t0t Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 25, 2019
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Trying to mod this switch but whenever I launch a AMS payload I get the black screen with the charging icon in the upper left corner. When launching Hekate I can see the boot menu and after launching the cfw I see the Hekate screen then back to black, same if I launch OFW. If I try launching lockpick_rcm through hekate it shows the first screen then turns off when trying to get the keys.

    The unit will no longer turn on normally either with OFW

    It was working fine yesterday in OFW but he gave me a fake SD card so I had to wait for the new one and now it won't turn back on. It did the exact same thing with the fake SD card.

    switch on 9.1.0
    AMS 0.10.1 and 0.10.2, Hekate 15.1
    Tried both FAT and exFAT formatted SD cards.

    Thanks
     
  2. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    10,848
    Country:
    United States
    This alone should tell you the answer you're looking for.
     
  3. thesjaakspoiler

    thesjaakspoiler GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    150
    Country:
    Afghanistan
    Not sure, but you might have enabled AutoRCM.
    You need to inject a primary payload to start your Switch
    as it's not really turned off but waiting in the AutoRCM for a payload.
    You can't just turn it on when AutoRCM is on.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - launching, Switch, screen