Super Smash Bros Brawl Final Destination Music Problem

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by linkmaster95, May 2, 2010.

  1. linkmaster95
    OP

    Newcomer linkmaster95 Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    35
    Location:
    richfield MN
    Country:
    United States
    I installed the homebrew channel on my wii about a year ago, and used gecko code loader application on super smash bros brawl, and now i don't have any music on the Final Destination stage. i have just removed the homebrew channel on my wii, and still no music on Final Destination. When i try to go to the my music option, i select the Final Destination stage, and the whole game freezes, and i also get a loud buzzing noise. any way i can get the music back without damaging the brawl game memory, or my wii console? thanks!!!
     
  2. suruz

    Member suruz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    607
    Country:
    United Kingdom
    Surely you've posted this in the wrong section...? [​IMG]
     
  3. linkmaster95
    OP

    Newcomer linkmaster95 Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    35
    Location:
    richfield MN
    Country:
    United States
    ooh, my bad. i entered one of my old posts, and hit add new topic. sorry
     
  4. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Well, it's a known problem with music modifier codes. You need to try this code.
    Code:
    Final Destination My Music Reset
    4A000000 9017EBF4
    14000000 000026FD
    14000004 00000132
    14000008 000027ED
    1400000C 00000132
    14000010 000027EF
    14000014 00000132
    14000018 00002817
    1400001C 00000132
    14000020 0000281D
    14000024 00000132
    E0000000 80008000
    Download this file for codes just in case another stage is messed up.
     
  5. linkmaster95
    OP

    Newcomer linkmaster95 Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    35
    Location:
    richfield MN
    Country:
    United States
    Thanks, but there is something I forgot to mention, my wii is on 4.2, gecko was working, but for some reason, when I updated gecko from the homebrew browser, when I load a game, my wii freezes. Any help on that?
     
  6. mr.spickle

    Newcomer mr.spickle Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    18
    Location:
    The Future
    Country:
    Australia
    the latest 4.2 wii software does screw with a lot of curent hombrew stuff
     

Share This Page