Super Scribbles (R4i)

Discussion in 'R4 DS' started by stevenmcflyjr, Oct 12, 2010.

Oct 12, 2010

Super Scribbles (R4i) by stevenmcflyjr at 6:02 AM (1,986 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. stevenmcflyjr
    OP

    Newcomer stevenmcflyjr Newbie

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    5
    Location:
    Hill Valley
    Country:
    United States
    I just put this baby (Super Scribble) on a R4i. This is supposedly the "real deal" & NOT a clone. I get the same thing the AK2i user above is getting. It keeps cycling through the "SAVE" box & then looping back to it infinitely.

    Help?

    (PS) Firmware might be Wood but I think it's R4i original or something else ....
     
  2. trumpet-205

    Member trumpet-205 Embrace the darkness within

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    4,363
    Country:
    United States
    R4i cannot use Wood R4. R4i is a clone, not an original.
     
  3. GolfDude

    Member GolfDude GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    788
    Country:
    United States
    its the AP, gotta wait for a patch for it..
     
  4. gifi4

    Member gifi4 How am I a 'New Member'?

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    To help you out here, R4i is most definetely a clone, little confused by the next thing "I get the same thing the AK2i user above is getting" I see no user above lol. As R4i is a clone, Wood firmware will not work on it and therefore your firmware is R4i original or something else. Not much of help that'll do you, but hopefully it helps a little =)
    1 more thing, like the user above posted, it's the ap (anti-piracy) causing this problem, sit tight and wait till a patch is out or it gets fixed by a firmware update =)
     
  5. Bluelaserman

    Member Bluelaserman I shoot BLUE LASERS MAN!!!!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    677
    Location:
    The Land down under.
    Country:
    Australia
    I think he clicked "New Topic" instead of "Add Reply" lol [​IMG]
     
  6. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    lol...R4i is a clone..and wood will not work on your clone
    wait for a fix like everyone else with a clone
     
  7. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    When will this sink in..................
    You cannot use WOOD R4 directly to your R4i.
    You could try WAIO, though.
     
  8. Mcfan2

    Newcomer Mcfan2 Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    82
    Country:
    Netherlands
    ^WAIO?
     
  9. DarkShinigami

    Member DarkShinigami #1 strongest Shinigami BANKAI

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,836
    Location:
    Soul Society
    Country:
    United States
    tis wood all in one it is wood for other clons of R4
     

Share This Page