SubSpace Emissary Crashes.

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by RsHackerTeam, Jun 30, 2010.

Jun 30, 2010
  1. RsHackerTeam
    OP

    Newcomer RsHackerTeam Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    31
    Country:
    Australia
    The game always crashes right after the battle between mario and kirby.

    Anyway to fix this?

    Is my iso bad?
     
  2. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
  3. RsHackerTeam
    OP

    Newcomer RsHackerTeam Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    31
    Country:
    Australia
    Probably because no one gives me an answer on how to fix it but start a whole different conversation inside it.

    And could you give me a link on how to exactly do that?
     
  4. monkat

    Banned monkat I'd like to see you TRY to ban me. (Should I try?.

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    2,268
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
    *facepalm*

    This is not a one-word post.
     
  5. RsHackerTeam
    OP

    Newcomer RsHackerTeam Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    31
    Country:
    Australia
    I realise i fail quite hard at the moment.
     
  6. Taleweaver

    Member Taleweaver Storywriter

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    5,121
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    Well...I used to have the very same error. I installed Hermes's cIOS 222/223 v4 and told my USB loader (USB loader GX) to use 222 to run the game. That solved it.


    Keep in mind: this is not the only solution. I know for a fact the same cIOS works with CFG and wiiflow. And it works with v5 of the cIOS as well. And probably Waninkoko's rev17 and 19 as well (haven't tested those).


    So...I'd say the cIOS you use to run SSBB is outdated. Search around a bit, and install an updated version. It's not that hard to find. [​IMG]
     

Share This Page