Stupid Question Alert! Lego Batman

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by sa1amandra, Sep 24, 2008.

Sep 24, 2008
  1. sa1amandra
    OP

    Member sa1amandra Gazzaro Launching!

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    891
    Country:
    Canada
    Where's the cheat menu?
     
  2. DJ Hobo

    Member DJ Hobo GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    240
    Country:
    Australia
    what flash card are you using?
     
  3. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    I think he means the ingame cheats like in lego star wars.
     
  4. sa1amandra
    OP

    Member sa1amandra Gazzaro Launching!

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    891
    Country:
    Canada
    Ya so can you tell me where? the stupid Mcdonald toys offer some good codes for a special selection of characters.
     
  5. sa1amandra
    OP

    Member sa1amandra Gazzaro Launching!

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    891
    Country:
    Canada
    I Rampaged through the Batcave, the Wyane Manor and the Jails and i couldn't find it. Anyone found it yet? PS: if you do, u can unlock good characters
     
  6. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Sorry cant help, as i dont have or played lego batman yet.
     
  7. sa1amandra
    OP

    Member sa1amandra Gazzaro Launching!

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    891
    Country:
    Canada
  8. sverigesson

    Newcomer sverigesson Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Sorry to be the burster of bubbles, but if this is like the other lego games, then the cheats are for console only. As far as I know, the ds versions never had a cheat function. Again, sorry.
     
  9. charmed1

    Newcomer charmed1 Newbie

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Here is another stupid question.....
    all the facts taken into account ( completely new newbie ) I have a 1gb N card with moonshell and although I have downloaded roms and drag and dropped them and working well, I have 2 games that will not save when a level is completed,, both are 'Lego' games batman and indiana jones.
    I also have 'Starwars' which saves and is perfect. As I mentioned above, I am a newbie to this, I have gone to almost every forum to get a solution ( I have tried for 6 days ) but I either don't understand enough or was'nt any forum to help me. If anyone can help, can you please explain in newbie language,lol I would be very grateful
    Thankyou xx
     
  10. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    Wow, you are very much in the wrong place for this.

    Go here:
    The N-Card Area of these forums

    And start looking there. If (IF) you can't find an answer there, THEN start a topic there. But LOOK first, otherwise, flames ahoy.
     
  11. charmed1

    Newcomer charmed1 Newbie

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    will do that,,ty






    lol did I mention I was a newbie [​IMG]
     

Share This Page