1. Lord_Bucketgod

    OP Lord_Bucketgod Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Mexico
    like the title im stuck i didnt configure the wifi before the ctrltransfer and when i try to configure it asks me for parental code and if i try to change it and get the master key for mk gen it crashes :C plss help me
     
  2. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    which console? 3ds, 2ds, n3ds?
     
  3. Lord_Bucketgod

    OP Lord_Bucketgod Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Mexico
  4. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    turn off, remove battery for 10 mins. Put battery back in, wifi should be on.
     
  5. Lord_Bucketgod

    OP Lord_Bucketgod Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Mexico
    the wi fi is on but i didnt configure it before hand and i cant configure it now cause the 3ds has parental controls
     
  6. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    https://mkey.salthax.org/
     
  7. Deleted User

    Deleted User Newbie

    You need to ctr transfer to 9.2.version 2.1 can't update on a new 3ds,only a old can
     
  8. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    can he go to 9.2 from 2.1 w/o a9lh?
     
  9. Lord_Bucketgod

    OP Lord_Bucketgod Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Mexico
    when i get to the i forgot password part on the 33ds it freezes :c
     
  10. GerbilSoft

    GerbilSoft GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    2,376
    Country:
    United States
    I have to wonder: How exactly did you end up with a 3DS that had no Wi-Fi access points configured, but with a parental control key set? It's almost like you have to deliberately screw everything up to get to this point.

    You may be able to get to Wi-Fi configuration in Safe Mode if you really have no Wi-Fi access points configured. Do note that this could result in a brick if it attempts to update immediately after configuring, so proceed with caution.
     
  11. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    not sue how to fix that. wait for experienced members to reply.
     
  12. Lord_Bucketgod

    OP Lord_Bucketgod Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Mexico
    it was a brand new 3ds no parental controls so i dunno how it git it an i might try ot on safe mode thanks
     
  13. GerbilSoft

    GerbilSoft GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    2,376
    Country:
    United States
    Remember the warning: Updating a New 3DS on 2.1 in safe mode *will brick*. I'm not sure if it's possible to just set the AP in safe mode without attempting an update.

    To be sure, keep the battery cover off and pull the battery immediately after setting the AP.
     
  14. Lord_Bucketgod

    OP Lord_Bucketgod Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Mexico
    i hope it works i try it tomorrow im at job now :/
     
  15. Deleted User

    Deleted User Newbie

    No,you need it to run decrypt9.
     
  16. SomeGamer

    SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,821
    Country:
    Hungary
    Yes, it is.
     
  17. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    and how do you do that while on 2.1 with no a9lh?
     
  18. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Unless 2.1 can get to the hb launcher which it cant,it's impossable without a9lh
     
  19. munchy_cool

    munchy_cool GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    thats what I wanted to hear :)

    he's on 2.1 with parental lock on and doesnt know password ...mkgen seems to be not working as well for him ...
     
  20. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    I wonder if it's possible to make Decrypt9 loadable by SoundHax. I know the homebrew launcher wouldn't work because the firmware is below 9.0, but maybe Decrypt9 could be launched directly like it is with the browser.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Stuck,