stuck at loading screen..

Discussion in 'R4 DS' started by JacobReaper, Oct 15, 2007.

Oct 15, 2007
  1. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    uhh, what happened?? ive tried like.. 9 times, then i tried, and it said the error with SD/TF thing.. help please
     
  2. Samutz

    Member Samutz Wet Tissue Sample

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    1,598
    Location:
    See that hole in your wall?
    Country:
    United States
    Backup and format card.
     
  3. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    how do i format [​IMG] and to what?
     
  4. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    Go My Computer. Insert card, and the icon shows up. Right click and select "Format". Don't do a quick format though

    EDIT: Just format it with the default settings
     
  5. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    whats that?
     
  6. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    Whats what? Please be specific [​IMG]

    Are you using Windows by any chance?
     
  7. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    ya, so, what do i do [​IMG] theres 2 choices when i click the format thing, "FAT32" and "FAT"
     
  8. Samutz

    Member Samutz Wet Tissue Sample

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    1,598
    Location:
    See that hole in your wall?
    Country:
    United States
    I think either one works. FAT32 is more commonly used.

    Don't forget to backup your saves from it first. Formatting will erase everything on it.
     
  9. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    Either is fine. But I recommend FAT

    After you select that, ensure that "Quick Format" is not ticked, and format away
     
  10. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    okay, fixed it, thanks soo much guys [​IMG]
     
  11. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    You're welcome [​IMG]
     

Share This Page