stinking LU64 :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by russelcrowebar, May 16, 2009.

May 16, 2009

stinking LU64 :( by russelcrowebar at 5:21 AM (999 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. russelcrowebar
    OP

    Newcomer russelcrowebar Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Got a wii 2 days ago, serial is LU64 etc. Got twilight princess and the necessary tools. I've read a few guides and I saw the "fix" for lu64, but i dont even know if that's related to twilight princess hack or not. Is LU64 still not soft-moddable? [​IMG]

    Thanks for your patience guys, i know you deal with the same questions all day long :-/
     
  2. jinqui242

    Newcomer jinqui242 Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    I got a LU64 with firmware 3.4U, but it was something like LU64051XXXX and I was able to softmod mine. Ones over LU64100XXXX may not be moddable, but don't take my word for it. I'm not even sure I needed the lu64 fix, but I did it anyway. Try installing the homebrew channel at least. I was able to install homebrew, then downgrade to 3.2, then upgrade with Waninkoko's 4.0 installer.
     
  3. tanis698

    Member tanis698 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    you do the twlight hack then use the lu64 fix.mine is a lu65 and i softmodded mine.just make sure you DON'T DOWNGRADE OR USE CIOSCORP and you will be fine.i can play backups and emulated games np.
     
  4. russelcrowebar
    OP

    Newcomer russelcrowebar Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    When i try to load the SD card to get the twilight hack save file, it doesn't show up. But it's definitely on the card.

    However, I can't find an option to format the card as fat16.. i guess this could be my problem? I'll keep trying..
     
  5. tanis698

    Member tanis698 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    just format it as default on your pc.did you make a folder on ur card that says apps and put the files in that ?
     

Share This Page