Steam servers run on DS/Lites: PROOF INSIDE!

Discussion in 'The Edge of the Forum' started by Rydian, Dec 22, 2011.

Dec 22, 2011
  1. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    [​IMG]

    I RECOGNIZE THAT SUB-ERROR!

    I'M ONTO YOUR TRICKS VALVE
     
  2. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    No, they run on Commodore Amiga.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Guru_Meditation

    Anyway, seems like you managed to make it work.
     
  3. Sora de Eclaune

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    No, they run on gurus who meditate.

    ...bad joke is bad.
     
  4. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    Not sure if on topic, but is there a DS homebrew to use Steam chat?
     
  5. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,805
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
  6. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    Would it be possible to make?
     
  7. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  8. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    Then why isn't there one yet??
     
  9. WolfSpider

    Member WolfSpider GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    104
    Location:
    Chicago
    Country:
    United States
    Because nobody knows how/wants to make one.
     
  10. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Why haven't YOU made one yet?
     
  11. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,805
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Why haven't YOU made one yet??
     
  12. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    Fun fact: I just got that exact same error on Google.
     
  13. Rydian
    OP

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Not getting paid, don't have enough time and info?
     
  14. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,805
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Ok.
     
    1 person likes this.
  15. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    Don't know how to code?


     
  16. Maverick Lunar X

    Member Maverick Lunar X GBAtemp Fan

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    327
    Country:
    United States
    actually, probably not possible. the steam app thats out for phones now is the only one of its kind, there has never been an api released for steam chat like there has been for AIM and what not, hence why none of the combo chat programs have steam chat as an option.
     

Share This Page