Starcraft II

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by BoneMonkey, May 6, 2008.

May 6, 2008

Starcraft II by BoneMonkey at 10:08 PM (1,830 Views / 0 Likes) 22 replies

  1. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States


  2. Defiance

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    Hell yeah! I already made a Starcraft thread too, BTW... [​IMG]
     
  3. Awdofgum

    Member Awdofgum Wadofgum

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    1,884
    Country:
    United States
    I'm really excited for it. I've been playing Starcraft one to keep myself occupied.
     
  4. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    I hate Zerg rushes [​IMG] Though I suck at Starcraft so I shouldn't be complaining. I do enjoy the game though and can't wait for the second one.
     
  5. Defiance

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    This is a game you should definitely buy! Don't pirate this one! [​IMG]
     
  6. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Argh matey, what be wrong with a little priating? Are ye one of 'ose landlubbers? I'll keelhall you! Arghh....
     
  7. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    i still have my copies of starcraft and the starcraft expansion pack i bought over 11 years ago
     
  8. Awdofgum

    Member Awdofgum Wadofgum

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    1,884
    Country:
    United States
    I pirated it because my original Starcraft disc was scratched up.
     
  9. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    IF anyone else have the orginals i will play them online if they want
     
  10. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    I likes how they implemented NO-CD in 1.15.X. I just started playing again pretty recently. I wouldn't want to pirate this game anyways. Can't wait for the release. Their website is pretty slow to update though.

    Edit: Btw, if anyone needs instructions on how to do this, just ask. It requires about 500 MB though as it also will load the music on to the computer. This is not ware/pirate/iso related. No download(REQUIRES RECENT patch) is required.
     
  11. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Thats not really an anti-piracy protection but more of a hard drive space thing. When Starcraft was first made, hard drives weren't as large as they are now and most PCs require a CD or had an option for a Full Install or a Lite install that required a CD.
     
  12. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    I didn't mean anything about anti-piracy protection. Just trying to tell people that it wasn't illegal or anything like that. Just need your Starcraft CD(or Brood War). Won't work if you lost your CD!
     
  13. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    the wingless i installed starcraft and starcraft brood war (ORGINALS)

    then i installed the patch (OFFICAL FROM BLIZZARD)

    but i still need the cd to play did i do something wrong
     
  14. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    You need to drag the really really large, 500+ meg files off the CDs to your Starcraft folder.
     
  15. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    If you have the hard drive space, you can do it.
    Don't lose your CD though! You might have something screwed up one day and might need to reinstall it. To open the disk/explore, just open My computer and right click>Explore.
     
  16. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    are you sure ?
     
  17. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    Yes, I believe this was from the changelog. I didn't even know until I googled it up wondering why there wasn't an update to BWLauncher's NoCD. I use it on both the lappy and my Vista comp.
     
  18. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Windows Users:
    - Make sure you have "Hide extensions for known types" unchecked. To do this please use the following steps:
    - Click Start -> Programs -> Accessories -> Windows Explorer
    - Click on Tools -> Folder options (Windows Vista users may have to press the Alt key to see the tools option at the top of the window)
    - Click on the View Tab In the list, look for the "Hide extensions for known file types" option, and make sure that it is unchecked.
    - Click OK to save the changes.
    - Now you will need to copy some files from the Game CDs

    - If you own only StarCraft, copy "INSTALL.EXE" from the StarCraft CD to your StarCraft folder and rename it to "StarCraft.mpq".

    - If you own StarCraft: Brood War, copy "INSTALL.EXE" from the StarCraft: Brood War CD to your StarCraft folder and rename it to "BroodWar.mpq". If you wish to play the StarCraft original missions then please copy and rename the install file from the original StarCraft CD as well, as listed directly above.
     
  19. Awdofgum

    Member Awdofgum Wadofgum

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    1,884
    Country:
    United States
  20. BoneMonkey
    OP

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    thats not offical but thank you

    anyway i got it working with no cd just follow the instruction in the patch notes
     

Share This Page