Star wars Clone Wars

Discussion in 'R4 DS' started by nanni, Dec 29, 2008.

Dec 29, 2008

Star wars Clone Wars by nanni at 2:27 PM (638 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. nanni
    OP

    Newcomer nanni Newbie

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands
    I have a R4DS flashcard and have trouble playing the above mentioned game.
    I have installed YSmenu (downloaded it from Yasu's site) according to your instructions, and that runs fine.
    Still I got a black screen after pressing start.
    I then proceeded to use romtrimmer and trimmed the rom.
    This had a slight improvement as it now plays a sort of intro movie, which got me all excited because I thought I had gotten it to work.
    Only, after this movie part the screen goes black again.
    So YSmenu did get me further in the process of playing the game, only not all the way. This gave me the impression that it does have something to do with the size of the rom.
    But this is where I am stuck! My knowledge stops here...
    Is there anyone who knows how to move forward?
    I would really love to be able to play this game!

    I hope someone can help me (and many others according to all the posts about this!). Maybe my post pointed someone more knowledgeable into the right direction.

    Good luck and thanks!
    Nanni
     
  2. darnoc

    Member darnoc GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    Canada
    get a new flashcard, stop being cheap
     
  3. arthurdaily

    Newcomer arthurdaily Newbie

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    It may be the same problem that we had with 'Hello Kitty - Big City Dreams'. The .sav file it automatically creates is corrupt. If someone posted a working saved game file perhaps this will fix the problem......

    Anyone fancy posting a working .sav file ??

    Arthur [​IMG]
     

Share This Page