Sonic Riders Zero Gravity with COnfigurable USB Loader

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Harrybot, Mar 21, 2010.

  1. Harrybot
    OP

    Harrybot Member

    Newcomer
    1
    Aug 29, 2009
    United States
    Hey everyone! I am currently having a problem with Sonic Riders Zero Gravity with Configurable USB Loader v56. The game loaded fine and it boots up when I click A to run. It then displays the opening into movie but I am unable to skip it. When that intro movie finishes it is at the title screen where it says "press + to start." I then press + but nothing happens. None of the buttons seem to do anything to the game and only the home button works. This is the only game I have experienced this problem with but if anyone knows how to fix it please help me out!! Thanks!
     
  2. DarkShadow96

    DarkShadow96 LA96£

    Member
    2
    Feb 9, 2009
    Canada
    MTL
    Do you have a GCN controller in first port?
     
  3. Harrybot
    OP

    Harrybot Member

    Newcomer
    1
    Aug 29, 2009
    United States
    Yes I do
     
  4. Harrybot
    OP

    Harrybot Member

    Newcomer
    1
    Aug 29, 2009
    United States
    Well I figured out that the game takes a preference to the gamecube controller so with it plugged in the game wanted me to use that and if I unplugged it I was able to use the wii mote. Problem solved everyone!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice