Somebody help me get this N5 working.

Discussion in 'R4 DS' started by lostreverie, Sep 5, 2009.

Sep 5, 2009
  1. lostreverie
    OP

    Newcomer lostreverie Advanced Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    Okay so I know the N5 sucks. But my girlfriend handed it to me along with a hundred and twenty dollars (from her uncle) and said "could you get me a ds lite and set it up for me for my birthday?" At the time I vaguely remembered that the N5 was some R4 clone. "This should be a snap" I thought.

    Wrong.

    It hangs at the loading... screen, of course. I've tried using the 1.3 firmware on this site--no go. And apparently I can't use YSMenu to fix it, because of some N5-specific problem. The SD card is a sandisk 2GB: shouldn't be any problems there.

    Is there anything else that could be causing it?

    EDIT: I fixed it. For anyone else with the same stupid problem, try formatting and then using firmware 1.26 or below. Apparently 1.27-1.30 can be a bit dodgy. Somebody please close this.
     
  2. canderousa

    Member canderousa GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    Careful....do some research. N5's is knowin for bricking DS systems...
     
  3. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    Just don't stick the microSD card too deep into the N5's msd slot, and you should be fine.
     

Share This Page