Some homebrew apps aren't showing up

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Son of Science, Aug 15, 2009.

Aug 15, 2009
  1. Son of Science
    OP

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
    It seems as if all apps created by Waninkinko aren't showing up on HBC for me. I downloaded Wad Manager at one point, but then deleted it because I no longer had a need for it, and it worked perfectly. Now I need it again, and I downloaded it to my SD card and it doesn't show up on HBC for me. I also downloaded teh cIOS38r14_installer and that isn't showing up either
     
  2. Deviyl

    Member Deviyl GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Did you rename the dol to boot.dol?
     
  3. Son of Science
    OP

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
    Omg I'm a retard xO

    Thanks a lot, I forgot about that [​IMG]
     
  4. Deviyl

    Member Deviyl GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Np. Glad you got it working.
     
  5. Son of Science
    OP

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
    Anyone know what error code 1101 on Neogamma r7 is?
     

Share This Page