Some Games Load Here but not There :/

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by LightyKD, Feb 19, 2013.

Feb 19, 2013
  1. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,462
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Hey everyone,

    Today I switched my HDD from WBFS to FAT32 and uploaded six games to the new partition but, while all of my other (older) games work properly, only one out of the six games will run in USB Loader GX. All six of the newer games run on WiiFlow. For the games that do not run in GX, I get empty channel spaces. I can highlight those spaces and get the game title but upon clicking the space, I get a black channel and if I press the Start icon, I get booted back to the Wii Menu. I can upload a video later if anyone is confused but I could use some help.

    As always,
    thanks peeps!
     
  2. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,462
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    OK, problem solved! :yaywii: The WBFS files were improperly named :P
     
  3. LightyKD
    OP

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,462
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    WaaaiiitttttM Dont close the thread yet :P I hate to treat this thread like a blog but I have a new problem. Wii Fit and Resident Evil 4 both have the same banner :/ with that said, Wii Fit still loads the correct game. What's up with that? :(
     

Share This Page