1. Mnecraft368

    OP Mnecraft368 I hate my name.
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2015
    Messages:
    1,754
    Country:
    United Kingdom
    Hey, I was wondering if we could use smashhax with a Linux terminal emulator for windows? Is it possible or is it not possible? I'd like to know a method if you can since it takes forever for my computers Ubuntu Dual boot to load up and just use it to run smashhax, then I have to go back to windows for Micro SD management.

    Please tell me if there is a way!
    Mnecraft368-
     
  2. GalladeGuy

    GalladeGuy Cool and Epic
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2,687
    Country:
    United States
    Smashhax doesn't work anymore because of the new update.
     
  3. doctorgoat

    doctorgoat GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    665
    Country:
    United States
    There's a lot more going on with Smashhax than a different terminal system.
     
  4. Mnecraft368

    OP Mnecraft368 I hate my name.
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2015
    Messages:
    1,754
    Country:
    United Kingdom
    I know it was patched but cant we just not update?
     
  5. GalladeGuy

    GalladeGuy Cool and Epic
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2,687
    Country:
    United States
    No, you can't. It uses the online features which require an update to even load.
     
  6. DeathChaos25

    DeathChaos25 Unmei wo kaeru!
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2015
    Messages:
    1,331
    Country:
    What about the demo?
     
  7. GalladeGuy

    GalladeGuy Cool and Epic
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2,687
    Country:
    United States
    Same problem.
     
  8. SomeGamer

    SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,821
    Country:
    Hungary
    But you can just delete the update data temporarily to use smashhax again.
     
  9. Favna

    Favna #PCMasterRace
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    863
    Country:
    Netherlands
    Demo never worked to begin with because it has no SD card access and afaik the guys looking into it never found a method to load it from URL
     
  10. SomeGamer

    SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,821
    Country:
    Hungary
    I'm sure it worked.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    the amazing yellows8 just released smashhax : lets you run homebrew launcher from smash bros (or the demo !)
    https://mobile.twitter.com/smealum/status/642538528258129921
     
  11. Favna

    Favna #PCMasterRace
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    863
    Country:
    Netherlands
    That's mega old. Gbatemp user Cydget (and myself for testing purposes) have found out along with yellows8 that demo is pretty much impossible

    issue on github

    Code:
     demo: USA+EUR supported and tested. There's no difference between the regular demo and the "Special Demo" with this hax. This was the only version of Smash-3ds supported by this hax initially, until after the USA version of the game was released. Note that the release-archives aren't usable with this since those are built for loading the payload from SD: the demo doesn't have SD access. Hence, you must build this hax yourself with the PAYLOADURL option in order to use this with the demo.
     
    SomeGamer likes this.
  12. Mnecraft368

    OP Mnecraft368 I hate my name.
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2015
    Messages:
    1,754
    Country:
    United Kingdom
    I just tested my smashhax and it worked fine with my version 1.1.1 smash, it says "Update to 1.1.3 now to be able to buy cloud from the AOC shop" but smashhax just loaded fine for me, now is it possible to run it from windows?
     
  13. Favna

    Favna #PCMasterRace
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    863
    Country:
    Netherlands
    There might be a way. For starters you'll likely need Putty command prompt. But it all comes down to running aircrack on windows.
     
  14. GalladeGuy

    GalladeGuy Cool and Epic
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2,687
    Country:
    United States
    Really? I could have sworn it didn't work anymore. Sorry about the confusion.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - SmashHax, Windows,