Slight Issue With Backup Loader 0.3

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by I_Got_Wii'D, Oct 31, 2008.

Oct 31, 2008
  1. I_Got_Wii'D
    OP

    Member I_Got_Wii'D GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    133
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    I recently backed up Resident Evil 4 (NTSC). Patched it (like always) then burnt it (like always) with IMGburn using Book Type DVD-Rom (again, like always..lol). Anyway, I put it in and hit run. It gives me the wrist strap bs, then it goes to the "No Resident Evil 4 Save Data found. Create now?". No matter if I hit "yes" or "no" after that it goes to the next screen (a black screen) and it just sits there.

    I waited for like 10 minutes, and the DVD drive kept spining (as if it were loading), but the game never progressed any farther.

    Any ideas for help?
     
  2. hartleyshc

    Member hartleyshc GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    184
    Location:
    Gainesville, FL
    Country:
    United States
    have you tried a non-decrypted version?
     
  3. I_Got_Wii'D
    OP

    Member I_Got_Wii'D GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    133
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    No I have not yet tried that, I will give that a shot now tho. Thanks.
     
  4. CJLopez

    Newcomer CJLopez Advanced Member

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Messages:
    77
    Country:
    Mexico
    Similar problem with Quantum of Solace

    After the warning screens, show a message

    "An error has ocurred. Eject the CD and turn of the console" says
     
  5. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    did the same for a freind
     
  6. I_Got_Wii'D
    OP

    Member I_Got_Wii'D GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    133
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    I don't even get a "DVD Error" tho, nothing at all happens. It just sits at that blank screen forever (or at least for the 10 minutes until I got impatient and shut it off, lol).
     

Share This Page