1. 1Elladee1

    OP 1Elladee1 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    So I know you can use RegionFOUR to play foreign games, but from video's I've seen it only loads the next game in the list after it on a Sky3DS, I was wondering if it was possible to choose which game to run, like pressing the blue button until it gets to the game I want, or if I'll have to place the game next in line and only be able to play one foreign game?

    EDIT: I mean the game right after Cubic Ninja on the Sky3DS list
     
  2. juan_3579

    juan_3579 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 25, 2015
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    Yeah, you can keep pressing the blue button to get to the game you want. Then press Start to load it. You'll have to remember what place the game was in though, and it gets tougher if you have a ton of games on the sd card
     
  3. 1Elladee1

    OP 1Elladee1 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    That's not too bad, I'll only have a few and will prob get a different SD card just for them, at least you can scroll through! Rune Factory 4 here I come!
    Thank you!
     
  4. DjoeN

    DjoeN Captain Haddock!
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    5,490
    Country:
    Belgium
    Can confirm that you can have multiple foreign games on you sky, you need to keep in mind, that you indeed have to know what game is where (you don't see an icon) and that you have to start regionfour each time again if you switch game (and press button again till you game of choice)
     
  5. Lycanroc

    Lycanroc Woof
    Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Messages:
    2,106
    Country:
    Germany
    By the way, don't press the home button while in a foreign game, it'll freeze the console.
     
  6. 1Elladee1

    OP 1Elladee1 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    Ah, long process but ahwell, worth it.

    Oh damn, thanks for the heads up! But then how do I save it? Don't you have to switch to the next rom on a sky3ds in order to save the game properly?
     
  7. Lycanroc

    Lycanroc Woof
    Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Messages:
    2,106
    Country:
    Germany
    I don't know, really. I just remember that I read that here on GBAtemp, sorry.
     
  8. 1Elladee1

    OP 1Elladee1 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    No worries! I'll have a little google haha.
     
  9. kurodax

    kurodax GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 29, 2015
    Messages:
    146
    Country:
    if you want to quit the game safely, hold the power button then press home button, it will take you to the home screen
     
  10. 1Elladee1

    OP 1Elladee1 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    Ah of course! That makes sense, thank you!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RegionFOUR, Sky3DS,