Setting up Emunand in USB Loader GX in vWii

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Resident Stevil, Jan 9, 2017.

  1. Resident Stevil
    OP

    Resident Stevil Advanced Member

    Newcomer
    82
    11
    Jun 1, 2009
    United States
    So I've been trying to set up an emulated nand to run in USB Loader GX lately, I've dumped the vWii nand to my SD card, but I can't get any wads that I add to the nand afterwards to run. It just returns me to the loader. I've tried using this guide as well to set up SNEEK in vWii http://www.hacksden.com/showthread.php/8119-Compiling-a-vWii-compatible-version-of-SNEEK and it still doesn't seem to work. I've tried changing the loader settings to partial and still get the same result. Is there something I'm doing wrong, or not doing?
     
  2. Resident Stevil
    OP

    Resident Stevil Advanced Member

    Newcomer
    82
    11
    Jun 1, 2009
    United States
    bump
     
  3. Ferdi125

    Ferdi125 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Dec 28, 2016
    Thailand
    same.

    sent from Tapatalk
     
  4. SonicMC

    SonicMC GBAtemp Regular

    Member
    201
    58
    Dec 6, 2007
    United States
    I noticed no one else answered, was wondering if you had any luck?
     
  5. godreborn

    godreborn GBAtemp Psycho!

    Member
    3,886
    715
    Oct 10, 2009
    United States
    the problem is probably ur cios. I encountered this same problem until I changed my cios. now, all works perfectly. u should use the wad manager of usb loader gx on top of dumping the NAND. usb loader gx contains both options.
     
  6. nando

    nando GBAtemp Addict

    Member
    2,131
    395
    Jan 1, 2008
    United States

    so what's the "right" cios?
     
  7. SonicMC

    SonicMC GBAtemp Regular

    Member
    201
    58
    Dec 6, 2007
    United States
  8. Erxkum

    Erxkum Member

    Newcomer
    23
    0
    Apr 15, 2017
    Did you manage to fix this?

    Do you have experience with this issue? Could you help me? My syscheck -> https://gbatemp.net/threads/vwii-emunand-guide.438226/#post-7256626

    Edit: Managed to fix this issue, installed r52 cios.
     
    Last edited by Erxkum, Apr 20, 2017