Sakura Wars Error

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Diaburo, May 6, 2010.

May 6, 2010

Sakura Wars Error by Diaburo at 8:33 AM (4,748 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Diaburo
    OP

    Newcomer Diaburo Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Hello all. I'm having trouble loading Sakura Wars: So Long, My Love.

    The error on the screen states: "An error has occurred. Press the Eject Button, remove the Game Disc, and turn off the power to the console. Please read the Wii Operations Manual for further instructions."

    I am currently using an American softmodded Wii with System Menu 4.2. I currently have Waninkoko's cIOS 249 rev. 19 with base 38 installed (Base 37 did not work either) and is using Configurable USB Loader v. 56 to boot the iso.

    The iso I'm using came from what I believe a legit, secure website. The iso is NTSC-U, 7.91GB on my HD and 6.03GB on my WBFS partition drive.

    Any help is appreciated and thanks in advance.
     
  2. Am0s

    Member Am0s Mojo Risin

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    741
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    maybe its a bad iso or something as I used the wiierd version dvd5 and all I got was that error so maybe its a bad dump
     
  3. rashef

    Member rashef GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    256
    Location:
    Raimon
    Country:
    Poland
    Use Hermes, or buy this Wonderful Game.
     
  4. r0b0tr0n

    Newcomer r0b0tr0n Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    26
    Country:
    Mexico
    set IOS 222 in cfg usbloader to load it [​IMG]

    i'm also using error 002 fix, in usbloader gx
     
  5. Diaburo
    OP

    Newcomer Diaburo Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Bah...I don't feel like installing so many cIOS' onto my Wii. Is cISO 222 the only way to play it from a USB loader?
     
  6. rashef

    Member rashef GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    256
    Location:
    Raimon
    Country:
    Poland
  7. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,941
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    cIOS, not cISO
    But yes [​IMG]
     
  8. DaXIthR

    Newcomer DaXIthR Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    I have the Clandestine rip that is 6.03GB on my WBFS HDD. I used the Hermes 223 based on ios37 + 38 to run this flawlessly. It's the same setup as I use to run MH3.
     

Share This Page