Safehax does not work. Following 3ds.guide

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Jitrid, Jul 8, 2017.

  1. Jitrid
    OP

    Jitrid Member

    Newcomer
    45
    4
    Jun 20, 2016
    Netherlands
    Dear readers,
    I seem to have a problem running Safehax to get into SafeB9SInstaller, every time I try and run it, I get the screen shown below and after a while, it turns off. What am I missing?

    Picture

    Thank you for your time :)
     
  2. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Member
    9,779
    5,106
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    Did you try the R19 version? And are you using the most up to date starter pack, downloaded from the guide not one you had previously on your computer or another console?
     
  3. Jitrid
    OP

    Jitrid Member

    Newcomer
    45
    4
    Jun 20, 2016
    Netherlands
    Hello!
    Thank you so much for your help!
    I managed to install B9S and Luma, yet now I can't load SysNAND. It gives me "An exception has occurred" in ARM11.
    EmuNAND works fine.

    Thanks again,
    Jitrid
     
  4. Adeka

    Adeka Beta Tester

    Member
    3,988
    1,209
    Mar 19, 2013
    United States
    Why are you using emunand?
     
  5. Jitrid
    OP

    Jitrid Member

    Newcomer
    45
    4
    Jun 20, 2016
    Netherlands
    Already had emuNAND

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Was going to move over to sys but it doest load
     
  6. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08

    Member
    GBAtemp Patron
    The Real Jdbye is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    11,396
    4,730
    Mar 17, 2010
    Norway
    Alola
    Are you using soundhax to load it?
    I had problems with other entrypoints.
     
  7. Jitrid
    OP

    Jitrid Member

    Newcomer
    45
    4
    Jun 20, 2016
    Netherlands
    at this point I have installed b9s. But yes, i used Soundhax.