1. Alex3DSU

    OP Alex3DSU GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    In rxtools, I am stuck on RXMode is booting. Any help?
     
  2. JJTapia19

    JJTapia19 I fight for my friends.
    Member

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    2,170
    Country:
    Puerto Rico
  3. Alex3DSU

    OP Alex3DSU GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    106
    Country:
    United States
  4. JJTapia19

    JJTapia19 I fight for my friends.
    Member

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    2,170
    Country:
    Puerto Rico
    You could start by asking where you should.

    Edit: Thanks mods
     
    Last edited by JJTapia19, Jan 25, 2016
  5. Alex3DSU

    OP Alex3DSU GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    And???
     
  6. bowser

    bowser Mwa ha ha ha!
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,374
    Country:
    India
    And....there's a bigger chance of someone helping you if you ask in the right place. JJTapia19 pointed you towards the perfect place to ask, the 2nd link in his reply.
     
  7. jefffisher

    jefffisher GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    1,621
    Country:
    United States
    try deleting the rxtools folder on your sd card and reinstalling the latest nightly, i don't know why but it just seems to stop working for me every so often deleting that folder and putting it back fresh always seems to work.
     
  8. Alex3DSU

    OP Alex3DSU GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    Yeah. I got it. Someone already said it. There would be more of a chance if your reply actually helped me with my problem
     
  9. Alex3DSU

    OP Alex3DSU GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    I delete the entire folder and then put it back in from the file I downloaded and extracted to the SD Card?
     
  10. fr3quency

    fr3quency GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    805
    Country:
    Greece
    Run the cdn_firm.py script to generate the firm folder with the 3.bin files inside of it. Then place the fim folder inside rxTools folder and THEN place rxTools in your sdcard
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - booting, Rxmode,